Over onsCarrièresHoe Het WerktMobiele AppHelp

Haal het meeste uit uw stad

In het alledaagse leven dat gekenmerkt wordt door vaste routines, is het soms moeilijk om energie en spontanitiet te vinden. Maar met Bownty is er geen excuus. Wij maken de beste selectie en verzamelen de meest aantrekkelijke deals om u de beste ervaringen in uw stad aan te bieden, op de simpelste manier. In andere woorden, Bownty biedt ervaringen aan, zodat u tijd kan besparen, iets anders kan proberen en uw dagelijkse routines kunt doorbreken.

header_screen

Volg waar u van houdt

U bent speciaal en uniek, dus geen dag zou hetzelfde moeten zijn. Met Bownty kunt u zelf uw favoriete categorieën selecteren, dus u ontvangt alleen de deals waar u echt geïnteresseerd in bent. U kunt altijd categorieën toevoegen of verwijderen als u iets nieuws wilt volgen. Als u iets specifieks zoekt, of het nu een extra speciale spa deal is, een geweldige restaurantvoucher of de beste aanbieding voor een dagje uit met de familie, Bownty heeft het voor u en laat het u gemakkelijk vinden met onze efficiënte zoekfuncties.

Altijd maar een muisklik weg

Spontaan zijn zou niet moeilijk moeten zijn, en bij Bownty kunt u gemakkelijk de juiste deal vinden om uw plannen wat meer spanning te geven. Of u nu onderweg bent of thuis bij de haard zit, uw volgende geweldige ervaring is binnen handbereik.

Meld u aan en we laten het u weten wanneer er een geweldige deal is die matcht met uw interesses. Download onze gratis app en swipe door al onze fantasische deals, of bezoek simpelweg onze website vanaf elk mobiel apparaat.

Helemaal GRATIS

We zien graag dat u uw zuurverdiende geld uitgeeft om nieuwe onvergetelijke ervarigen en magische momenten te creëren, met de mensen die voor u belangrijk zijn. Daarom is het helemaal gratis om Bownty te gebruiken. Hoe meer mensen Bownty gebruiken, hoe beter wij Bownty kunnen maken. Vergeet daarom niet om uw vrienden en familie over uw geweldige ervaringen te vertellen! Waarschijnlijk zullen zij ook blij zijn om ons te leren kennen.